Adresse: Hotel Alpin - Murau A-8850 Murau Bahnhofstr. 4. | Telefon: 0043 664 427 11 22 | E-mail: hotelalpin.mu@gmail.com


Muraui Selfness Élményprogramok
 
„A selfness lényegét tekintve különböző módszerek szinergiája, amely aktív élményeken át jelentősen hat belső világunkra.”
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 
1. Életútkísérés – életünk legfontosabb állomásainak megélése
 
„A lényeg kibontakozása válik az élet folyamatává. Az élet többé már nem egymástól független örömteli és fájdalmas élmények gyöngyfűzére, hanem az elevenség szakadatlan áramlása.” A. H. Almaas
 
 
Ezen a háromnapos programon az önformálás lehetőségeit ismerhetjük meg oly módon, hogy az életutunk kiemelkedőbb elemeit újrafogalmazzuk és az önformálódási folyamat hét legjelentősebb fejlődési állomásán haladunk keresztül.
Időpont: 2010. 06. 10-13.
Részvételi díj: 159 € / fő
Helyszín: Hotel Alpin Murau – Ausztria (www.hotelalpin-murau.eu)
 
                                                                                                                                                           
 
2. Szent Iván éji selfness
Mitikus elmélyülés és élményutazás Szent Iván éjjelén
 
Az élményutazás témája a szerelem és a kapcsolatok újjászületése, amely egy Orfeusz történet alapján kerül feldolgozásra. Orfeusz  sokoldalúan összetett és szimbolikus figura, ő a Sötétség és a Fény istene, az Életé és a Szerelemé.
Ez a négy napos selfness kurzus  a művészeti önkifejező munka révén nyújt egyszerre egyedülálló és mély élményt, valamint az újjászületés vagy a feltöltődés lehetőségét.
 
Mindkét programon a “szavakon túli” módszer segítségével a művészetek eszköztárából merítve alkalmazok különféle önkifejezési technikákat.
Időpont: 2010. 06. 23.-27.
Részvételi díj: 215 € / fő
Helyszín: Hotel Alpin Murau – Ausztria (www.hotelalpin-murau.eu)
 
Fehér Pálma Virág
Selfness

 
Ihr Hotel in MurauWinter - SkiSitemap
Netprofi honlapkészítés